Hei alle sammen,
Jeg har nylig lest at det samlede jordbruksarealet i Norge øker med over 22 000 dekar i 2025. Dette er en positiv utvikling for norsk matproduksjon. Som kokk er jeg opptatt av tilgang til ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Økt jordbruksareal kan bety mer norskproduserte grønnsaker og frukt, noe som er flott for oss som liker å lage mat fra bunnen av.
Samtidig lurer jeg på hvordan dette vil påvirke oss forbrukere. Vil vi se et større utvalg av norske produkter i butikkene? Kan dette bidra til lavere priser på ferske råvarer? Og hvordan vil det påvirke kvaliteten på det vi får tak i?
Jeg er også nysgjerrig på hvordan dette påvirker hageentusiaster. Vil flere få inspirasjon til å dyrke egne grønnsaker og frukt hjemme?
Hva tenker dere om dette? Hvordan tror dere økningen i jordbruksarealet vil påvirke mattilbudet og hageinteressen i Norge?
Ser frem til å høre deres meninger!
0 svar
Ingen svar enda. Samtalen har akkurat begynt!